Güzin Dinçkök Ortaokulu

Vizyon: Eğitim öğretim ortamları ve yetiştirdiği öğrencilerin nitelikleri ve başarısı ile ilköğretimde lider ve örnek okullar arasında olmak.

Misyon: Çağdaş Türk eğitimin amaç ve ilkeleri doğrultusunda, Atatürkçü düşünceyi özümsemiş, milli ve manevi değerlere bağlı, çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi, beceri ve değerlerle donatılmış, teknolojik yeniliklere açık ve bunları kullanabilen, sürekli öğrenmeye ve kendini geliştirmeye istekli, kendisi ve çevresi ile barışık, sosyal becerileri güçlü, özgüveni yüksek, sorumluluk sahibi ve çalışkan öğrencileri, bireysel gelişim özelliklerini dikkate alarak özenle yetiştirmek.

Başarılar:

Isınma: Doğalgazlı kalorifer sistemi
Servis Bilgisi: UMAY TURİZM TAŞIMACILIK (0216) 589 28 08
Sportif Etkinlikler: Okulumuz Kapalı Spor Salonu´na sahip ender okullardandır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK Projeleri,Teknofest Projeleri ve ulusal birçok projeye katılım sağlanmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: E-Twinning Proje Okulu

WEB - https://guzindinckok.meb.k12.tr

Adres - Cevizli Mah. Orhangazi Cd. Huzurlu Sok. No16 MALTEPE /İSTANBUL

Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Okulumuz E-5 karayolu na 100 m. mesafede olup ilçe merkezine yaklaşık 2 Km. uzaklıktadır.

Adres - Cevizli Mah. Orhangazi Cd. Huzurlu Sok. No16 MALTEPE /İSTANBUL

Ulaşım M4 Kadıköy-Tavşantepe metro hattı ´´GÜLSUYU´´ istasyonundan, E-5 karayolu güzergahından geçen tüm otobüs ve minibüsler ile okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçe merkezine 1.7 km uzaklıktadır.