''2020/2021 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SONA ERERKEN''

İYİ TATİLLER

21.06.2021 458

Sevgili çocuklar değerli velilerimiz ve saygıdeğer öğretmenlerimiz;

2020/2021 Eğitim öğretim yılının sonuna geldiğimiz bu günlerde uzaktan eğitim ve yüzyüze seyreltilmiş eğitim faaliyetlerine göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı yavrularımızı kutluyor en kısa zamanda okullarımızın çocuk cıvıltısıyla dolmasını ümit ediyoruz.

Güzin Dinçkök Ortaokulu ailesi olarak tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan salgın döneminde gerek öğrencilerimiz gerekse veli ve öğretmenlerimiz bu olumsuz süreçten etkilenmiş ve özverili çalışmalar sergilemiştir. Okulumuzun kazanmış olduğu ulusal çapta başarılar göğsümüzü kabartmış ve geleceğe umutla bakmamızı sağlamıştır. İSKİ tarafından düzenlenen Resim Yarışmasında dereceye giren, Kendine Güven Sadece Konuş Projesinde il çapında derece alan öğrencilerimiz ve Dene Yap Projesinde başarı elde eden tüm öğrenci ve kıymetli öğretmenlerini tebrik ediyor başarılar diliyoruz.

Tüm evlatlarımıza iyi tatiller diliyor sağlıklı günlerde görüşmeyi temenni ediyoruz.

Sevgiyle kalın hoşça kalın..