YÜZYÜZE SEYRELTİLMİŞ EĞİTİME BAŞLADIK

8.SINIFLAR DÜZEYİNDE VE ÖZEL EĞİTİM SINIFLARIMIZDA YÜZYÜZE SEYRELTİLMİŞ EĞİTİME BAŞLADIK.

04.03.2021 1111

*Tüm resmi ve özel ortaokullar ile imam hatip ortaokullarının 8. sınıflarında da yüz yüze eğitime başlanacak. Ortaokul 8. sınıflarda belirlenen dersler, haftada toplam 22 ders, imam hatip ortaokulu kademesinde ise haftada 24 ders şeklinde yüz yüze işlenecek. Diğer ders saatlerinde ise uzaktan eğitime devam edilecek.

*Yüz yüze eğitimlerde bir ders 30 dakika, teneffüsler ise 10'ar dakika olacak. Yüz yüze eğitim dışında kalan tüm dersler uzaktan eğitim yoluyla tamamlanacak.

*Ortaokul 5, 6 ve 7. sınıflarda tüm dersler, uzaktan eğitim yoluyla işlenmeye devam edilecek.

DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZ BAŞTA OLMAK ÜZERE TÜM VELİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.